Årets plakatkunstner

Plakaten til dette års jazzfestival er skabt af billedkunstneren Anita Falbe Cleyton, som bor i Seem Mejeriby ved Ribe. Hun har valgt Ribe Domkirke som motiv, et kendt symbol for byen.

”Som forlæg har jeg selv taget et foto af Domkirken for at finde min egen vinkel. Farverne har jeg valgt med henblik på at udtrykke en stemning, som man forbinder med sol og varme. Musikken kommer så ind i billedet i det orkester som ses på plakaten” fortæller Anita Falbe Cleyton.

I sin kunst arbejder Anita Falbe Cleyton frit og eksperimenterende med akrylmaleri blandform og tegning, akvarel tekstil og keramik. Hun er medlem af Artizan, en kunst-og håndværksbutik i Ribes gågade, hvorfra hun sælger sine malerier, ligesom hun løbende udstiller malerier forskellige steder bl.a. i kursus og konferencecenteret Skovly, hvor hendes billeder har fået en permanent plads.

Anita Falbe Cleyton er til daglig skolelærer. Ved siden af har hun sin eget kunstneriske virksomhed, hvor hun arbejder med at skabe projekter og undervise i kreative fag, ligesom hun modtager bestillingsopgaver på maleri og sytøj.

Dette website bruger cookies. Ved fortsat at bruge dette website, accepterer du vores brug af cookies.